Opstellingen aula

De afscheidslocatie is flexibel in te delen. Als basis zijn er drie hoofdindelingen die ieder een andere sfeer creëren. Uiteraard zijn deze opstellingen slechts suggesties en passen wij deze graag aan uw wens.
Bij iedere opstelling is rekening gehouden met de weergave van beelden en het optimaal ten gehore brengen van muziek.

Bekijk hier de indelingen >

Muziek en Beeld

Op het gebied van muziek en beeld zijn tal van mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan live muziek, fotopresentaties, beeldopnames en het live uitzenden van het afscheid via internet.

Lees meer >

Eten en Drinken

Bij een goed afscheid horen een gastvrije ontvangst en condoleance. Het is onze missie u volledig te ontzorgen.

Bij een uitvaart, helemaal op maat gemaakt, past een persoonlijk horeca aanbod. Speciaal voor de gasten van De Vier Jaargetijden hebben wij exclusieve arrangementen samengesteld. Onze uitgebreide selectie zoete en hartige gerechten kunnen zowel voor als na de plechtigheid geserveerd worden. Daarnaast kunt u een keuze maken uit ons aanvullend horeca aanbod.

Ter inspiratie hebben wij voor u een aantal arrangementen onder Eten en Drinken weergegeven. Voor een volledig overzicht verwijs ik u naar onze brochures:

Download de ‘De Vier Jaargetijden brochure’ >

Download de ‘Eten en Drinken brochure’ >

 

 

 

Bekijk arrangementen speciaal voor De Vier Jaargetijden >

 

 

Na het afscheid

Na afloop van de uitvaart in de aula wordt de overledene naar het crematorium of de begraafplaats begeleid. Uiteraard kunt u uw dierbare zelf begeleiden naar het graf of naar de crematieruimte van het crematorium.

De wandeling naar het crematorium is een wandeling van 200 meter over de begraafplaats. De overledene zal op een loopkoets door medewerkers van SCB Zoom- en Zegestede over de begraafplaats naar het crematorium of naar het graf worden gebracht.

Wanneer u wenst dat uw dierbare met een rouwauto naar het crematorium wordt gebracht, kunt u dit met uw uitvaartondernemer afspreken.

Bijzondere voorzieningen

  • Familiekamer met eigen toilet en terras.
  • De aula beschikt over een ringleiding.
  • Verschoontafel voor baby’s.
  • Toilet voor minder valide.
  • Het gebouw is rolstoelvriendelijk.
  • Achtergrondmuziek in de ontmoetingsruimte en de familiekamer.